Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Nem érdemeltünk vereséget, mégis kikaptunk

Egy pontrúgás okozta a Szeged 2011-Grosics Akadémia vesztét a nagyon agresszívan, helyenként alattomosan futballozó Kazincbarcika ellen.

Szeged 2011-Grosics Akadémia – KBSC 0 – 1 (0-0)
Gyula, Grosics Akadémia. Vezette: Ducsai József (Medovarszki János, Szilágyi Norbert).
Szeged: Szántai – Horváth, Coroian, Farkas, Papp (Achim – a szünetben), Pászka, Nicorec (Germán – a szünetben), Zabari, Zádori, Beke, Molnár. Vezetőedző: Supka Attila.
Kazincbarcika: Somodi – Lőrincz (Süttő, 73′), Palmes, Heil, Constantinescu, Belényesi, Mikló (Kanalas, 68′), Kovács O. (Sigér, 81′), Hegedűs, Takács, Boros. Vezetőedző: Vitelki Zoltán.
Gól: Heil (77′)
Sárga lap: Farkas (93′) ill. Kovács O. (49′), Heil (62′)


Online közvetítés:
SZEGED 2011-GROSICS AKAD.
KBSC FC
0
1
időpont esemény
93′ A cél szentesíti az eszközt, így nyert ma a Kazincbarcika a Szeged-Grosics vendégeként, a végeredmény 0-1.
93′ Kanalos Oscar-díjra tör, újabb hatalmas ordítás, újabb komoly homorítás, szépen lassan le is pörög a játékidő.
93′ Farkas Márk szövegelésért kap sárga lapot így a végére.
92′ Még egy lehetősége van a Szegednek, Germán harcol ki szabadrúgást nagyjából 28 méterre a barcikai kaputól. Pászka szabadrúgása lepattan, utána kivágják a vendégek.
89′ Kanalos Tony-Markos Jászai Mari-díjas alakítása miatt áll a játék. Mindent bevetnek a vendégek hogy kihúzzák az utolsó perceket.
85′ Nem maradt sok ideje az egyenlítésre a Szegednek, de sajnos eddig sem sikerült túl sok helyzetet kialakítani. Persze a Kazincbarcikának sem, de valahogy mégis ők paszíroztak be egy gólt.
81′ Most már nem lesz más célja a vendégeknek, mint kihúzni a hátralevő időt. Ehhez itt is egy csere: Kovács Olivér helyére Sigér Ákos érkezik.
77′ GÓL! Achim akasztja ellenfelét a jobb oldalon, nagyjából 4 méterre a szegedi tizenhatos felső sarkától. Ez óriási hibának bizonyul, A szabadrúgást Heil Valter a kapuba csúsztatja, 0-1.
75′ Utolsó cserelehetőségét használja ki Supka Attila, Beke Péter helyére Katona Máté érkezik az utolsó negyed órára.
73′ Ismét változtatnak a vendégek, Lőrincz Patrikot Süttő Attila váltja.
71′ Óriási ziccer! Egy hazai védő mintha kézzel érne a labdába saját tizenhatosán belül, de a játékvezető tovább engedi, Beke elé gurítják a labdát, aki a kapu közepét célozza meg, Somodi viszont lábbal még hárítani tudja a nem túl jól helyezett lövést.
68′ Először változtat Vitelki Zoltán, Mikló Roland helyett Kanalas Tony-Markos a pályán a folytatásban.
66′ Germán fejét keresik megint a társak, le is fejelné az üresen, lendületből érkező Zádorinak, de pontatlan a lekészítés, Somodi felszedi.
62′ Heil Valter is besárgul, a Szeged-Grosics meg nagyon jó helyről jöhet szabadrúgással.
61′ Egy kósza Germán fejes, de nem túl erős és nem is túl pontos.
59′ Nem forogtak eddig veszélyben a kapuk a második félidőben, nagyon úgy fest, hogy ez egy egygólos találkozó lesz. Kérdés, hogy ki szerzi.
54′ Veszélyesen perdül fel Farkas Márk lábán egy kazincbarcikai kísérlet, hullik, hullik a labda lefelé, Szántai iszkol vissza, szerencsére azonban fölé megy.
49′ Úgy tűnik, a Kazincbarcika nem változtat játékstílusán, kőkemény belépő Kovács Olivértől, ez a mérkőzés első sárga lapja.
46′ Supka Attila kettőt is cserélt a szünetben, Nicorec helyére Germán Tamás, Papp helyére Achim Ádám érkezett.
46′ A Kazincbarcika kezdte a második játékrészt.
45′ Ennyi is volt az első félidő, nem született gól az első negyvenöt percben.SZÜNET.
45′ Jól fog jönni a szünet a csapatoknak, mert nagyon idegesen, sok szabálytalansággal játszanak a vendégek.
41′ Horváth is kap egyet az arcára, neki el is ered az orra vére, nagyon keményen - a szabályosság határán - játszanak a vendégek. Egyelőre tíz emberrel játszik a Szeged-Grosics, Horváthot a pálya szélén ápolják. Supka Attila szóvá is teszi ezt a sok felesleges könyököst, teljes joggal.
40′ Nicorec egyéni akció végén veszi célba a rövidet, de nem találja el a barcikai kaput.
39′ Hatalmas helyzetet puskáznak el a vendégek, Coroian rossz felszabadítása után Boros Gábor kerül tiszta lövőhelyzetbe a szegedi tizenhatoson belül, de lövése az oldalhálóban köt ki, mindenesetre nagyon veszélyes volt.
36′ Eladja a labdát a Szeged-Grosics a középpályán, Takács Péter lódul meg vele, ziccerbe kerül, de a kimozduló Szántai eszén nem jár túl, nagy bravúrral hárít a hazai kapus.
33′ A mélységből érkező Coroian ereszt el egy életerős bombát, ami megcsúszik egy vendég védő fején és szögletre pattan. A sarokrúgás a rövid sarokra érkezik, Zádori fejjel csúsztat a hosszúra, csupán centikkel megy mellé, ez volt eddig a legnagyobb helyzet a mai mérkőzésen.
31′ Hegedűs Dávid harcol ki szabadrúgást elég jó helyről a vendégeknek, bár a játékvezető meglehetősen későn fújta ezt be. nagyjából 30 méterről jöhet a kapura lövés Takács Pétertől, de belevágja a sorfalba, a lepattanót pedig csúnyán fölé bombázzák a vendégek.
25′ A vendégeket elkísérte egy kis létszámú, ám annál lelkesebb szurkolótábor. Hogy ezért, vagy sem, de feljebb jöttek a kazincbarcikaiak, az utóbbi perceket a kemény párharcok jellemezték.
22′ Újabb kőkemény ütközet a középpályán, Boros Gábor és Papp Ferenc fejelnek össze, a szegedi játékos húzza a rövidebbet, nagy csattanás volt, de szerencsére talán nincs komoly baj, kap egy kis jegelést az arcára és vissza is térhet.
20′ Heil ütközik Nicorec-kel a szegedi tizenhatos előterében, a szegedi játékost ápolni kell, de vissza fog térni a pályára.
17′ Oldalról végezhet el szabadrúgást a hazai csapat, de Beke Péter kanyarítása érintés nélkül elhagyja a pályát az alapvonalnál.
13′ Kicsit kijött a szorításból a Kazincbarcika, ez annyit jelent, hogy sikerült átlépniük a felező vonalat, Szántainak kellett résen lennie egy oldalsó szabadrúgásnál, míg a túloldalon Pászka és Molnár szép összjátéka után nem sikerül a beadás, tisztáznak a vendég védők.
8′ Az mindenesetre látszik, hogy támadólag lép fel a Szeged-Grosics, Molnár és Zádori is leköti a barcikai védők figyelmét.
4′ Most Molnár János kap második hullámban egy szép visszagurított labdát Horváth Attilától, tiszta lövőhelyzet, de nem sikerül leszorítani, így a kísérlet jócskán fölé száll.
3′ Zádori lódul meg a jobb szélen, egészen az alapvonalig viszi, de utolérik, így szögletre pattan a beadási kísérlet, a sarokrúgás viszont nem veszélyes, ráadásul egy szabálytalanság miatt kifelé ítél szabadrúgást a játékvezető.
1′ A Szeged-Grosics ebben a pillanatban útjára indította a labdát, a vendégek tiszta fehérben, a Szeged hagyományos kék-fekete összeállításában lép ma pályára.
15.57′ Érkeznek a csapatok a pályára, úgy fest, az időjárás is kegyes lesz ma hozzánk, erősen felhős az ég, de helyenként kisüt a nap is, mondhatni, tökéletes futballidő fogadja ma délután az együtteseket.
15.50′ Köszöntjük olvasóinkat Gyuláról, tíz perc múlva kezdődik a Szeged 2011-Grosics Akadémia és a Kazincbarcika összecsapása az NB II tizedik fordulójából. Mindkét csapat búcsúzott hét közben a Magyar Kupa küzdelmeitől, így mindkét gárda a javítás reményében lép pályára. Supka Attiláék kisebb hullámvölgyben vannak, az előző körben a Soroksártól szenvedtek sima vereséget, a KBSC viszont legutóbbi három találkozóját egyaránt megnyerte 1-0-ra, legutóbb a Gyirmótot verték.
Hozzászólások:
2017/2018
Merkantil Bank NB II.
2018.03.25. vasárnap, 16:00
SZEGED 2011-GROSICS AKAD. / NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2017/2018 - Merkantil Bank NB II.
#csapat nevepont
01. MTK BUDAPEST 61
02. KISVÁRDA MASTER GOOD 47
03. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 40
04. WKW ETO FC GYŐR 38
05. BUDAÖRS 36
06. VÁC FC 36
07. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 36
08. GYIRMÓT FC GYŐR 35
09. CEGLÉDI VSE 33
10. KBSC FC 31
11. SOROKSÁR SC 31
12. SZOLNOKI MÁV FC 28
13. DOROGI FC 28
14. BFC SIÓFOK 26
15. ZTE FC 26
16. AQVITAL FC CSÁKVÁR 24
17. CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 23
18. SZEGED 2011-GROSICS AKAD. 22
19. BUDAFOKI MTE 22
20. SWIETELSKY-SOPRONI VSE 12

Partnereink