Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Supka Attila: megint el kell kezdenünk a pontgyűjtést!

supka-attila-csapat.jpg
Hazai pályán a Kazincbarcika, vendégként pedig a Soroksár és a Gyirmót ellen sem sikerült pontot szereznie a Szeged 2011-Grosics Akadémiának. Supka Attila tanítványai a hétvégén a listavezető MTK ellen próbálnak javítani a mérlegen.

- Három, sorozatban elvesztett mérkőzéssel a háta mögött hogyan látja a csapat teljesítményét?
- A csapategységgel nincs probléma. A három mérkőzésből egyetlen egy lógott ki nagyon, az a soroksári volt. Ott sem dinamikában, sem gyorsaságban, sem taktikai, technikai téren nem olyanok voltunk, mint amilyennek lennünk kellett volna. Kaptunk egy olyan gólt a 20. percben, amit nem lett volna szabad megítélni, ezt követően pedig nem tudtunk olyan játékot játszani, mint az előtte lévő mérkőzéseken. 

Ezt a mérkőzést követte hazai pályán a Kazincbarcika elleni találkozó. Arra a mérkőzésre azt tudom mondani, hogy végig mi domináltunk. Jól játszottunk, a helyzeteink megvoltak, de nem tudtuk gólra váltani ezeket. A második félidőben kaptuk a gólt, de ez előtt pár perccel voltak 100%-os ziccereink. 

A Kazincbarcika úgy szerezte meg a találatát, hogy nem előzte meg a szabadrúgásukat szabálytalanság. A mai napig nem tudjuk, hogy miért ítélt így a játékvezető. Hogyha ezen a mérkőzésen koncentráltabbak, pontosabbak vagyunk, akkor gólt, gólokat kellett volna rúgnunk. 

Ugyanez elmondható a Gyirmót elleni összecsapásról. Oda is úgy mentünk, hogy pontot, pontokat szeretnénk szerezni, nem álltunk be védekezni, az első perctől kezdve az ellenfél térfelén maradtunk. Helyzete nem volt a Gyirmótnak, a kapu közelébe nem tudtak kerülni az első játékrészben. A második félidőben ugyanez volt a forgatókönyv, hogy nálunk volt a labda és jobban járattuk, pontosabbak voltunk, viszont az előre játékban ismét nem tudtunk olyan hatékonyak lenni, amiből gólt, gólokat lehetett volna elérni. A 74. percben egy számunkra érthetetlenül megítélt kezezés után jutott előnyhöz az ellenfél. Mondtam a játékosaimnak, hogy magával a játékkal és a hozzáállással nincs semmi probléma, elsősorban a koncentrációval van. Hogyha marad ez a hozzáállás és az előre játékban jobban tudunk sáfárkodni a lehetőségeikkel, akkor az elkövetkezendő meccseken biztosan eredményesek leszünk.

- Az elvesztett mérkőzések után a tréningeken még jobban odateszik magukat a játékosok?
- A hét eleje mindig nehéz ilyenkor, mert az első napokban még a mérkőzés hatása alatt vannak a játékosok. Ilyenkor látni rajtuk, hogy bántja őket a vereség, mert sokkal több volt ezekben a mérkőzésekben. Az előre játékban nincsenek meg azok a játékosok, akik eltudnák dönteni a mérkőzéseket. Ha megnézzük, akkor van három nagyon fiatal játékosunk a támadószekcióban. Balázs Richárd új ember, aki hosszú ideig sérült volt, nem tudott játszani, Germán Tamás most talán kezdi megérteni, hogy mi az, amit szeretnénk tőle látni a mérkőzésen, mert most már a játéka is jobb volt. Bízunk benne, hogy a következő találkozókon ez gólokban is megmutatkozik.

- Vasárnap a feljutásra aspiráló MTK ellen lép pályára a csapat. Hogyan készültek?
- Az MTK ellen is ugyanúgy készültünk, mint az eddig. Mindenféleképpen úgy megyünk Budapestre, hogy pontot, pontokat szeretnénk szerezni. Megpróbáljuk összerakni úgy a csapat játékát, hogy abban ne legyen hiba. Bízom abban, hogy a fiúkat majd az is feldobja, hogy egy nagyon jó stadionban fogunk játszani egy feljutásé


Hozzászólások:
2017/2018
Merkantil Bank NB II.
2018.02.18. vasárnap
SZEGED 2011-GROSICS AKAD. / VÁC FC
Gyula,
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2017/2018 - Merkantil Bank NB II.
#csapat nevepont
01. MTK BUDAPEST 49
02. KISVÁRDA MASTER GOOD 47
03. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 34
04. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 33
05. CEGLÉDI VSE 33
06. VÁC FC 30
07. BUDAÖRS 29
08. WKW ETO FC GYŐR 29
09. GYIRMÓT FC GYŐR 28
10. SZOLNOKI MÁV FC 28
11. KBSC FC 28
12. DOROGI FC 27
13. SOROKSÁR SC 24
14. ZTE FC 23
15. CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 22
16. BFC SIÓFOK 19
17. SZEGED 2011-GROSICS AKAD. 19
18. BUDAFOKI MTE 18
19. AQVITAL FC CSÁKVÁR 17
20. SWIETELSKY-SOPRONI VSE 11

Partnereink