Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Supka Attila: megint el kell kezdenünk a pontgyűjtést!

supka-attila-csapat.jpg
Hazai pályán a Kazincbarcika, vendégként pedig a Soroksár és a Gyirmót ellen sem sikerült pontot szereznie a Szeged 2011-Grosics Akadémiának. Supka Attila tanítványai a hétvégén a listavezető MTK ellen próbálnak javítani a mérlegen.

- Három, sorozatban elvesztett mérkőzéssel a háta mögött hogyan látja a csapat teljesítményét?
- A csapategységgel nincs probléma. A három mérkőzésből egyetlen egy lógott ki nagyon, az a soroksári volt. Ott sem dinamikában, sem gyorsaságban, sem taktikai, technikai téren nem olyanok voltunk, mint amilyennek lennünk kellett volna. Kaptunk egy olyan gólt a 20. percben, amit nem lett volna szabad megítélni, ezt követően pedig nem tudtunk olyan játékot játszani, mint az előtte lévő mérkőzéseken. 

Ezt a mérkőzést követte hazai pályán a Kazincbarcika elleni találkozó. Arra a mérkőzésre azt tudom mondani, hogy végig mi domináltunk. Jól játszottunk, a helyzeteink megvoltak, de nem tudtuk gólra váltani ezeket. A második félidőben kaptuk a gólt, de ez előtt pár perccel voltak 100%-os ziccereink. 

A Kazincbarcika úgy szerezte meg a találatát, hogy nem előzte meg a szabadrúgásukat szabálytalanság. A mai napig nem tudjuk, hogy miért ítélt így a játékvezető. Hogyha ezen a mérkőzésen koncentráltabbak, pontosabbak vagyunk, akkor gólt, gólokat kellett volna rúgnunk. 

Ugyanez elmondható a Gyirmót elleni összecsapásról. Oda is úgy mentünk, hogy pontot, pontokat szeretnénk szerezni, nem álltunk be védekezni, az első perctől kezdve az ellenfél térfelén maradtunk. Helyzete nem volt a Gyirmótnak, a kapu közelébe nem tudtak kerülni az első játékrészben. A második félidőben ugyanez volt a forgatókönyv, hogy nálunk volt a labda és jobban járattuk, pontosabbak voltunk, viszont az előre játékban ismét nem tudtunk olyan hatékonyak lenni, amiből gólt, gólokat lehetett volna elérni. A 74. percben egy számunkra érthetetlenül megítélt kezezés után jutott előnyhöz az ellenfél. Mondtam a játékosaimnak, hogy magával a játékkal és a hozzáállással nincs semmi probléma, elsősorban a koncentrációval van. Hogyha marad ez a hozzáállás és az előre játékban jobban tudunk sáfárkodni a lehetőségeikkel, akkor az elkövetkezendő meccseken biztosan eredményesek leszünk.

- Az elvesztett mérkőzések után a tréningeken még jobban odateszik magukat a játékosok?
- A hét eleje mindig nehéz ilyenkor, mert az első napokban még a mérkőzés hatása alatt vannak a játékosok. Ilyenkor látni rajtuk, hogy bántja őket a vereség, mert sokkal több volt ezekben a mérkőzésekben. Az előre játékban nincsenek meg azok a játékosok, akik eltudnák dönteni a mérkőzéseket. Ha megnézzük, akkor van három nagyon fiatal játékosunk a támadószekcióban. Balázs Richárd új ember, aki hosszú ideig sérült volt, nem tudott játszani, Germán Tamás most talán kezdi megérteni, hogy mi az, amit szeretnénk tőle látni a mérkőzésen, mert most már a játéka is jobb volt. Bízunk benne, hogy a következő találkozókon ez gólokban is megmutatkozik.

- Vasárnap a feljutásra aspiráló MTK ellen lép pályára a csapat. Hogyan készültek?
- Az MTK ellen is ugyanúgy készültünk, mint az eddig. Mindenféleképpen úgy megyünk Budapestre, hogy pontot, pontokat szeretnénk szerezni. Megpróbáljuk összerakni úgy a csapat játékát, hogy abban ne legyen hiba. Bízom abban, hogy a fiúkat majd az is feldobja, hogy egy nagyon jó stadionban fogunk játszani egy feljutásé


Hozzászólások:
2017/2018
Merkantil Bank NB II.
2017.10.22. vasárnap, 14:30
CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR / SZEGED 2011-GROSICS AKAD.
Mosonmagyaróvár,
MTE-1904 Sporttelep
2017/2018 - Merkantil Bank NB II.
#csapat nevepont
01. MTK BUDAPEST 34
02. KISVÁRDA MASTER GOOD 30
03. KBSC FC 24
04. SZOLNOKI MÁV FC 22
05. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 21
06. GYIRMÓT FC GYŐR 21
07. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 20
08. SOROKSÁR SC 20
09. VÁC FC 19
10. ZTE FC 18
11. CEGLÉDI VSE 18
12. DOROGI FC 16
13. WKW ETO FC GYŐR 16
14. BUDAÖRS 15
15. SZEGED 2011-GROSICS AKAD. 15
16. BUDAFOKI MTE 11
17. CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 10
18. AQVITAL FC CSÁKVÁR 9
19. SWIETELSKY-SOPRONI VSE 8
20. BFC SIÓFOK 6

Partnereink