Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Nem volt esélyünk az MTK otthonában

A fővárosi kék-fehérek már az első negyed órában eldöntötték a találkozót, amit végül 3-0-ra nyertek meg a Szeged 2011-Grosics Akadémia ellen.

MTK Budapest – Szeged 2011-Grosics Akadémia 3-0 (2-0)
Budapest, Új Hidekuti Nándor Stadion. Vezette: Takács János (Garai Péter, Szilágyi Norbert).
MTK: Szentpéteri – Bori, Balogh, Gengeliczki, Forgács, Vass P., Vass Á., Kanta, Farkas, Torghelle, Szerencsi. Kispad: Fadgyas, Baki, Gera, Hrepka, Lencse, Borbély, Takács. Vezetőedző: Feczkó Tamás.
Szeged-Grosics: Szántai – Horváth, Farkas M., Papp F., Achim, Germán (Povázsai, 33′), Pászka, Zabari, Zádori, Beke, Molnár J. Vezetőedző: Supka Attila.
Gól: Szerencsi (5′), Farkas B. (10′), Lencse (79′)


Online közvetítés:
MTK BUDAPEST
SZEGED 2011-GROSICS AKAD.
3
0
időpont esemény
93′ Ebben a percben véget ér a találkozó, az MTK bajnokesélyeshez méltóan futballozva, simán tartotta otthon a három pontot, a Szeged 2011-Grosics Akadémia zsinórban negyedik vereségét volt kénytelen elszenvedni.
90′ Kettő percet hosszabbít a játékvezető, ami csak formalitás.
85′ A három pont sorsa már régen eldőlt, nem sok sansza volt ma a Szeged-Grosicsnak, nem hogy a pont, de még a gólszerzésre sem. Öt perce azért még van a vendég játékosoknak hogy legalább a becsületgólt megszerezzék.
79′ GÓL! Nem mondjuk hogy érett, de azért csak megszületik a harmadik MTK gól is. Gengeliczki íveli előre a labdát, Gera Dániel leveszi, sarokkal Lencse elé passzol, aki éles szögből bombáz Szántai kapujába, 3-0.
77′ Újabb csere itt is ott is, a vendégeknél Balázs lép pályára Molnár János helyett, a hazaiaknál Gera Dániel jön Vass Patrik helyére.
72′ Thorgelle befejezi mára, Hrepka Ádám váltja az utolsó bő negyed órára.
67′ Kevés helyzetet hozott eddig a második játékrész, ez most egy ilyen alkalom: szépen szövögetett hazai akció végén Vass Ádám íveli középre külsővel Gengeliczkinek a szegedi kapu előterébe, az érkező támadó azonban kapu fölé fejel.
64′ Feczkó Tamás is cserél: Farkas Balázs helyén Lencse László folytatja.
61′ Másodjára változtat Supka Attila, Beke Péter helyett Balogh Gusztávot dobja be.
58′ A második játékrész első negyed órájában jelentősebb eseményt nem jegyezhettünk fel, annyit azonban biztosan, hogy továbbra is magabiztos, fölényes játékot mutat be az MTK, nagy fordulatnak kellene bekövetkeznie egy esetleges szegedi pontszerzéshez.
51′ Talán most nem kell akkora hazai rohamokat átélnie a vendégeknek, nyugodtabb mederben kezdődik a második játékrész mint az első.
46′ A Szeged-Grosics kezdi a második félidőt, a szünetben egyik mester sem cserélt.
45′ Nem hosszabbít a játékvezető az első félidő végén, talán szegedi szempontból jobb is hogy jön a szünet.
41′ Vass Patrik ível be a szegedi tizenhatosra egy szabadrúgást, Gengeliczki fejel, Szántai bravúrral hárít.
36′ Újabb MTK lehetőség, Farkas tartja meg, majd Forgács ad középre, de felszabadítanak a szegedi védők.
33′ Supka Attilának nem tetszik amit lát, így cserére szánja el magát bő fél óra játék után. Germán helyett Povázsai Zsoltot küldi harcba.
27′ A kezdeti rohamok után csökkent azért a nyomás a szegedi kapun, de ez mindössze annyit jelent hogy kicsit feljebb tudott lépni a vendég gárda, helyzetet nem nagyon sikerül kialakítani.
22′ Papp Ferenc szabálytalankodik Szerencsivel szemben, figyelmezteti a játékvezető, de csak szóban, lapot nem kap.
21′ Szabadrúgáshoz jutnak a kék-fehérek, Kanta József áll a labda mögé, eltekeri a sorfal fölött, de Szántai hárítja a lövést.
15′ Jó hír, hogy nem kap minden ötödik percben gólt Szeged-Grosics, de eddig abszolút fölényben futballozik a listavezető, Szentpéterinek egyszer kellett játékba avatkoznia az első tizenöt percben.
10′ GÓL! Ez így nem lesz jó, még tíz perc sem telik el, amikor már kettővel vezetnek a hazaiak. Szerencsi okoz ismét galibát, teljesen üresen futhat el a szélen, a befejező ember ezúttal Farkas Balázs, aki a kapufára lő, onnan pattan be a kapuba, 2-0.
5′ GÓL! Hát ez gyorsan ment. Csakhogy nem a Szegednek. Előbb egy szép akció végén Vass Patrik centerez az érkező Szerencsihez, de még fel tudnak szabadítani a szegedi védők, ám nem sokkal később már kapitulál a Szeged-Grosics védelme. Szerencsit ezúttal Farkas keresi, s találja meg egy remek átadással, Szerencsi pedig a léc alá a bombáz, 1-0.
1′ Elkezdődött a találkozó, az MTK indította útjára a labdát.
16.55′ Köszöntjük olvasóinkat, néhány perc múlva kezdődik a Szeged 2011-Grosics Akadémia bajnoki találkozója a Merkantil Bank Liga 12. fordulójából. Nem lesz könnyű dolga Supka Attila együttesének, hiszen a listavezető MTK otthonában szerepel ma a Szeged.
Hozzászólások:
2017/2018
Merkantil Bank NB II.
2018.03.25. vasárnap, 16:00
SZEGED 2011-GROSICS AKAD. / NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2017/2018 - Merkantil Bank NB II.
#csapat nevepont
01. MTK BUDAPEST 61
02. KISVÁRDA MASTER GOOD 47
03. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 40
04. WKW ETO FC GYŐR 38
05. BUDAÖRS 36
06. VÁC FC 36
07. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 36
08. GYIRMÓT FC GYŐR 35
09. CEGLÉDI VSE 33
10. KBSC FC 31
11. SOROKSÁR SC 31
12. SZOLNOKI MÁV FC 28
13. DOROGI FC 28
14. BFC SIÓFOK 26
15. ZTE FC 26
16. AQVITAL FC CSÁKVÁR 24
17. CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 23
18. SZEGED 2011-GROSICS AKAD. 22
19. BUDAFOKI MTE 22
20. SWIETELSKY-SOPRONI VSE 12

Partnereink