Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Nem volt esélyünk az MTK otthonában

A fővárosi kék-fehérek már az első negyed órában eldöntötték a találkozót, amit végül 3-0-ra nyertek meg a Szeged 2011-Grosics Akadémia ellen.

MTK Budapest – Szeged 2011-Grosics Akadémia 3-0 (2-0)
Budapest, Új Hidekuti Nándor Stadion. Vezette: Takács János (Garai Péter, Szilágyi Norbert).
MTK: Szentpéteri – Bori, Balogh, Gengeliczki, Forgács, Vass P., Vass Á., Kanta, Farkas, Torghelle, Szerencsi. Kispad: Fadgyas, Baki, Gera, Hrepka, Lencse, Borbély, Takács. Vezetőedző: Feczkó Tamás.
Szeged-Grosics: Szántai – Horváth, Farkas M., Papp F., Achim, Germán (Povázsai, 33′), Pászka, Zabari, Zádori, Beke, Molnár J. Vezetőedző: Supka Attila.
Gól: Szerencsi (5′), Farkas B. (10′), Lencse (79′)


Online közvetítés:
MTK BUDAPEST
SZEGED 2011-GROSICS AKAD.
3
0
időpont esemény
93′ Ebben a percben véget ér a találkozó, az MTK bajnokesélyeshez méltóan futballozva, simán tartotta otthon a három pontot, a Szeged 2011-Grosics Akadémia zsinórban negyedik vereségét volt kénytelen elszenvedni.
90′ Kettő percet hosszabbít a játékvezető, ami csak formalitás.
85′ A három pont sorsa már régen eldőlt, nem sok sansza volt ma a Szeged-Grosicsnak, nem hogy a pont, de még a gólszerzésre sem. Öt perce azért még van a vendég játékosoknak hogy legalább a becsületgólt megszerezzék.
79′ GÓL! Nem mondjuk hogy érett, de azért csak megszületik a harmadik MTK gól is. Gengeliczki íveli előre a labdát, Gera Dániel leveszi, sarokkal Lencse elé passzol, aki éles szögből bombáz Szántai kapujába, 3-0.
77′ Újabb csere itt is ott is, a vendégeknél Balázs lép pályára Molnár János helyett, a hazaiaknál Gera Dániel jön Vass Patrik helyére.
72′ Thorgelle befejezi mára, Hrepka Ádám váltja az utolsó bő negyed órára.
67′ Kevés helyzetet hozott eddig a második játékrész, ez most egy ilyen alkalom: szépen szövögetett hazai akció végén Vass Ádám íveli középre külsővel Gengeliczkinek a szegedi kapu előterébe, az érkező támadó azonban kapu fölé fejel.
64′ Feczkó Tamás is cserél: Farkas Balázs helyén Lencse László folytatja.
61′ Másodjára változtat Supka Attila, Beke Péter helyett Balogh Gusztávot dobja be.
58′ A második játékrész első negyed órájában jelentősebb eseményt nem jegyezhettünk fel, annyit azonban biztosan, hogy továbbra is magabiztos, fölényes játékot mutat be az MTK, nagy fordulatnak kellene bekövetkeznie egy esetleges szegedi pontszerzéshez.
51′ Talán most nem kell akkora hazai rohamokat átélnie a vendégeknek, nyugodtabb mederben kezdődik a második játékrész mint az első.
46′ A Szeged-Grosics kezdi a második félidőt, a szünetben egyik mester sem cserélt.
45′ Nem hosszabbít a játékvezető az első félidő végén, talán szegedi szempontból jobb is hogy jön a szünet.
41′ Vass Patrik ível be a szegedi tizenhatosra egy szabadrúgást, Gengeliczki fejel, Szántai bravúrral hárít.
36′ Újabb MTK lehetőség, Farkas tartja meg, majd Forgács ad középre, de felszabadítanak a szegedi védők.
33′ Supka Attilának nem tetszik amit lát, így cserére szánja el magát bő fél óra játék után. Germán helyett Povázsai Zsoltot küldi harcba.
27′ A kezdeti rohamok után csökkent azért a nyomás a szegedi kapun, de ez mindössze annyit jelent hogy kicsit feljebb tudott lépni a vendég gárda, helyzetet nem nagyon sikerül kialakítani.
22′ Papp Ferenc szabálytalankodik Szerencsivel szemben, figyelmezteti a játékvezető, de csak szóban, lapot nem kap.
21′ Szabadrúgáshoz jutnak a kék-fehérek, Kanta József áll a labda mögé, eltekeri a sorfal fölött, de Szántai hárítja a lövést.
15′ Jó hír, hogy nem kap minden ötödik percben gólt Szeged-Grosics, de eddig abszolút fölényben futballozik a listavezető, Szentpéterinek egyszer kellett játékba avatkoznia az első tizenöt percben.
10′ GÓL! Ez így nem lesz jó, még tíz perc sem telik el, amikor már kettővel vezetnek a hazaiak. Szerencsi okoz ismét galibát, teljesen üresen futhat el a szélen, a befejező ember ezúttal Farkas Balázs, aki a kapufára lő, onnan pattan be a kapuba, 2-0.
5′ GÓL! Hát ez gyorsan ment. Csakhogy nem a Szegednek. Előbb egy szép akció végén Vass Patrik centerez az érkező Szerencsihez, de még fel tudnak szabadítani a szegedi védők, ám nem sokkal később már kapitulál a Szeged-Grosics védelme. Szerencsit ezúttal Farkas keresi, s találja meg egy remek átadással, Szerencsi pedig a léc alá a bombáz, 1-0.
1′ Elkezdődött a találkozó, az MTK indította útjára a labdát.
16.55′ Köszöntjük olvasóinkat, néhány perc múlva kezdődik a Szeged 2011-Grosics Akadémia bajnoki találkozója a Merkantil Bank Liga 12. fordulójából. Nem lesz könnyű dolga Supka Attila együttesének, hiszen a listavezető MTK otthonában szerepel ma a Szeged.
Hozzászólások:
2017/2018
Merkantil Bank NB II.
2018.02.18. vasárnap
SZEGED 2011-GROSICS AKAD. / VÁC FC
Gyula,
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2017/2018 - Merkantil Bank NB II.
#csapat nevepont
01. MTK BUDAPEST 49
02. KISVÁRDA MASTER GOOD 47
03. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 34
04. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 33
05. CEGLÉDI VSE 33
06. VÁC FC 30
07. BUDAÖRS 29
08. WKW ETO FC GYŐR 29
09. GYIRMÓT FC GYŐR 28
10. SZOLNOKI MÁV FC 28
11. KBSC FC 28
12. DOROGI FC 27
13. SOROKSÁR SC 24
14. ZTE FC 23
15. CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 22
16. BFC SIÓFOK 19
17. SZEGED 2011-GROSICS AKAD. 19
18. BUDAFOKI MTE 18
19. AQVITAL FC CSÁKVÁR 17
20. SWIETELSKY-SOPRONI VSE 11

Partnereink