Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Egy pontot szereztünk az őszi dobogós ellen

A havazással is meg kellett küzdenie a Szeged 2011-Grosics Akadémiának, végül döntetlent játszott a Cegléddel.

Merkantil Bank Liga NB II, 20. forduló

Szeged 2011-Grosics Akadémia - Ceglédi VSE 1-1 (0-0)
Gyula, Grosics Akadémia, 200 néző. Vezette: Nagy Róbert (Szilágyi Norbert, Punyi Gyula).
Szeged-Grosics: Szántai - Causic, Farkas M., Achim, Zabari, Coroian, Horváth A., Pászka, Szabó P., Balogh G. (Molnár J., 58'), Zádori. Vezetőedző: Supka Attila.
Cegléd: Mursits - Heffler T., Albert, Preklet, Farkas A., G. Bíró, Damásdi, Sándor (Peres- a szünetben), Nyilas (Peszmeg, 90'), Szilágyi, Asztalos. Vezetőedző: Klausz László.
Gól: Farkas M. (67') ill. Damásdi (57').


Online közvetítés:
SZEGED 2011-GROSICS AKAD.
CEGLÉDI VSE
1
1
időpont esemény
92. perc, Vége Ez a vége, ugyan veszélyesebb volt a Szeged-Grosics, most sikerült a gólszerzés is, de ez egy pontra volt elég. Jövő héten jön a zárás a Békéscsaba otthonában!
90. perc Egy percet hosszabbít a játékvezető a meccs végén.
87. perc A Szeged-Grosics láthatóan nem elégszik meg az egy ponttal, és több lehetősége is van, mint ellenfelének: Zádori azonban a tizenhatoson belülről pont Mursitsot találta el, marad az 1-1.
79. perc Coroian játszotta tisztára magát, majd felborítani sem bírták: végül a lövése gyengére sikerült. Maradt erő az utolsó tíz percre is, és szükség is lesz rá, nagyon kemény percek vannak még hátra!
74. perc Némileg ez érződik is, Nyilas és Coroian kéri számon egymást, a konfliktus vége egy-egy lap.
72. perc Újabb pontrúgás, Nyilas ezt is elvállalja, de nem veszélyes. Lassan itt az utolsó negyed óra, a meccs egyik kritikus időszaka.
66. perc, 1-1! GÓÓÓÓL! 1-1! Szabó Péter szabadrúgása érkezik középre, ahol Zádori belekap, ezt még Mursits valahogy hárítja, de a kipattanóra Farkas Márk reagál először, és az üres kapuba továbbítja, 1-1!
63. perc Az látszik, a Szeged elszántan játszik annak ellenére, hogy hátrányba került: nincs is más lehetősége Farkas Márkéknak, hiszen egy újabb vereség már nagyon nehéz helyzetbe sodorná a csapatot.
58. perc Rögtön cserél is Supka Attila, Balogh Gusztávot Molnár János váltja a pályán.
57. perc, 0-1 Gól, vezet a Cegléd! Megint egyetlen pici lehetőség, amit rögtön kihasznál a Szeged-Grosics ellenfele, egy beadásra érkezik középen Damásdi, akinek közeli fejesénél Szántai tehetetlen, 0-1.
52. perc Nincs nagy változás, a Szeged játéka lendületesebb, de főképp a pálya középső harmadában zajlik a játék.
46. perc Folytatódik a meccs, a szünetben is dolgozott a traktor egy keveset a pályán.
45. perc Ez a félidő vége: a küzdelem nem lett kevesebb, ez is egy egészen hasonló meccs, mint amit az elmúlt hetekben játszott a Szeged-Grosics.
43. perc Pászka ezúttal nem a cseleket vagy a megindulást választja, hanem elvállalja távolról: Mursitsnak akad dolga ezzel, de nagyobb probléma nélkül fogja.
37. perc Lövésre lövéssel válaszol a Cegléd: előbb Preklet, majd Damásdi vállalkozik, de egyikük sem találja el Szántai kapuját. Küzdelmes, harcos meccs, ahol minden centiméternek jelentősége van - ezt persze nehéz is kiszámolni a helyenként havas pályán.
30. perc A meccs eddigi legnagyobb helyzete: Egy beadás után Zádori megelőzte a védőjét, a csúsztatását pedig Szabó egy átvétel után küldte kapura, de Mursits még odaért a sarokra, nagy védés volt ez a ceglédi kapustól!
27. perc Továbbra is a rögzített szituációk: Nyilas azonban ha lő, ha bead, ezekben nincs komolyabb veszély.
21. perc Itt már Szántaira is szükség volt: Nyilas mintegy húszméteres szabadrúgását öleli magához a szegedi kapus. Akcióból ritkán sikerül, így marad a pontrúgások utáni lehetőség a csapatok számára.
16. perc Aktívabb a Szeged-Grosics, mint a Cegléd, de a kapu előtt egyelőre nem tud jó döntéseket hozni Supka Attila együttese. Támadóbb és agresszívabb is a szegedi csapat, mint ellenfele - csak ismételni tudjuk, ezen a talajon a küzdőszellem még fontosabbá válhat.
9. perc A pontrúgások egyébként is sokat számítanak ebben a ligában, de most még inkább igaz ez az állítás: viszont technikás játékos legyen a lábán, aki ezen a talajon is jól, és nem mellesleg pontosan rúgja be a labdát a tizenhatoson belülre.
5. perc A földön nehéz játszani, hiszen ahol nem havas a pálya, ott is megmaradtak még a havazás nyomai. Az íveléseket viszont egyelőre hatástalanítják mindkét oldalon.
1. perc Elkezdték, ha nem is teljesen, de letakarították a havat a pályáról, a játékvezető pedig a sípjába fújt: érdekes körülmények között, de indulhat a játék!
Húsz perc csúszás, amíg végeznek a pálya letakarításával. 
12.56 A vendégeknek nem volt egyszerű útjuk, hiszen buszt is kellett cserélniük, mire eljutottak Gyulára. Ami a szegedieket illeti, Germán Tamás a keretben sincs ott a mai meccsen, így Balogh Gusztáv az idény során másodjára kap lehetőséget kezdőként.
12.47 - A havazás Gyulát sem kerülte el 
Hozzászólások:
2017/2018
Merkantil Bank NB II.
2018.03.25. vasárnap, 16:00
SZEGED 2011-GROSICS AKAD. / NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2017/2018 - Merkantil Bank NB II.
#csapat nevepont
01. MTK BUDAPEST 61
02. KISVÁRDA MASTER GOOD 47
03. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 40
04. WKW ETO FC GYŐR 38
05. BUDAÖRS 36
06. VÁC FC 36
07. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 36
08. GYIRMÓT FC GYŐR 35
09. CEGLÉDI VSE 33
10. KBSC FC 31
11. SOROKSÁR SC 31
12. SZOLNOKI MÁV FC 28
13. DOROGI FC 28
14. BFC SIÓFOK 26
15. ZTE FC 26
16. AQVITAL FC CSÁKVÁR 24
17. CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 23
18. SZEGED 2011-GROSICS AKAD. 22
19. BUDAFOKI MTE 22
20. SWIETELSKY-SOPRONI VSE 12

Partnereink