Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Hegedűs Martin: érzem az akaratot a csapattársakon!

hegedus-martin-kozeppalyas.jpg
Egy gólt és egy gólpasszt jegyzett a hosszú sérülés után újra fontos szerepet kapó Hegedűs Martin a Vác ellen. Fiatal támadónknak több éves játékkapcsolata van Zádori Krisztiánnal, ketten együtt szerezték együttesünk mindhárom találatát.

- Jó volt újra győzelmet megélni a csapattal, és külön öröm volt látni, hogy támadásban is volt szenvedély a csapatban a Vác ellen! Belülről milyen volt a meccs?
- Hosszú idő telt el győzelem nélkül, így nagyon fontos volt nekünk ez a meccs. Mindenkinek jól ment a játék, igazi csapatot alkottunk, egységesek, fegyelmezettek voltunk. És nem utolsósorban eredményesek is! Jó volt a pályán lenni!

- Talán azért is jó lehetett ott lenni a -3 fok ellenére, mert régebben lépett már pályára bajnokin. Mi volt a hosszú kihagyás oka?
- 2009-ben érkeztem a Grosics Akadémiára, ott végigjártam a korosztályos csapatokat, a 2014-15-ös szezonban pedig a felnőttekhez kerültem. Fél év játék után a bokámmal volt probléma, de a nagyobb gond ezután következett, a jobb térdemben elszakadt az elülső keresztszalag. Egy rövid visszatérést nem számítva másfél évet hagytam ki. Ezért is jó, hogy újra itt lehetek!

- Feltűnő volt a Vác ellen, hogy milyen jól megértették egymást Zádori Krisztiánnal. Az akadémián hangolódtak össze ennyire?
- Örülök, ha így látszott! Valóban, a Grosics Akadémián egy csapatban játszottunk, akkor is ő volt elől, én pedig mögötte, így bőven nyílt rá alkalom, hogy megismerjük egymást.

- Mekkora terhet jelentett a rajt a csapat számára? Egy vereséggel, ami a papírforma alapján akár be is következhetett volna, könnyen még nehezebb helyzetbe kerülhetett volna a gárda. Főleg, hogy a vetélytársak többsége jól szerepelt a nyitányon...
- Éreztük, hogy van teher, nyilván. De én inkább az akaratot éreztem, azt, hogy mindenki próbálja kihozni magából a legtöbbet. Ez pedig azt eredményezte, hogy egyben volt, és nyert a csapat.

- Hogy telt a heti munka, készültek valami különlegessel a következő bajnokira?
- Jó volt a hangulat, mint egy győzelem után általában. A felkészülésben talán az volt a legfontosabb, hogy elkerüljük a győzelem utáni elkényelmesedést. Tudjuk, hogy ezután is oda kell tenni magunkat. Úgy látom, mindenki komolyan is vette az edzéseket.

- A Vác ellen egy gólja és egy gólpassza volt, kiegyezne ezzel legközelebb, a Budafok ellen is?
- Persze! De a lényeg, hogy nyerjünk!


Hozzászólások:
2017/2018 - Merkantil Bank NB II.
#csapat nevepont
01. MTK BUDAPEST 82
02. KISVÁRDA MASTER GOOD 75
03. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 65
04. BUDAÖRS 63
05. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 60
06. GYIRMÓT FC GYŐR 59
07. WKW ETO FC GYŐR 58
08. SOROKSÁR SC 56
09. CEGLÉDI VSE 52
10. VÁC FC 51
11. AQVITAL FC CSÁKVÁR 47
12. DOROGI FC 46
13. BFC SIÓFOK 45
14. BUDAFOKI MTE 45
15. CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 45
16. ZTE FC 44
17. KBSC FC 44
18. SZOLNOKI MÁV FC 42
19. SZEGED 2011-GROSICS AKAD. 41
20. SWIETELSKY-SOPRONI VSE 20

Partnereink